Icopal Entreprise

Du har så mange muligheder med Icopal Entreprise, at du reelt kan få en individuel løsning, der passer præcis til dine behov, bygningens design og udtryk samt ikke mindst din økonomi.

En ting er produkterne, noget andet er de tagfolk, der skal lægge taget. Det kræver en grundig uddannelse og erfaring at lægge, reparere, servicere og vedligeholde tage. Og bag de dygtige Icopal tagfolk er der et helt set-up af dedikerede medarbejdere, der arbejder for at sikre høj kvalitet i alle led.

Salgskonsulenten finder den helt rigtige løsning og beregner tilbuddet hjem til dig. Entrepriselederen styrer hele byggeprocessen med fast hånd, og vores tagdækkere udfører tagdækningen som beskrevet. Servicemontøren efterser, reparerer og vedligeholder taget, og bag det hele står Icopal administrationen og sørger for, at alle produkter lever op til EU’s og dansk lovgivning og at alle medarbejdere har den relevante viden og uddannelse, så Icopal Entreprise kan tilbyde de garantier og den service, der er en del af vores dna.

Ud over at udføre tage klarer vi også de relaterede opgaver som at isolere, opsætte tagrender, udføre inddækninger og montere ovenlysvinduer. Så alt sker i én arbejdsgang.

På den måde klarer vi alle opgaver fra A-Z for dig med én kontaktperson. Og det har vi faktisk papirer på, at vi er gode til det. Icopal Entreprise kom ud med høje karakterer i en tilfredshedsundersøgelse blandt danske husejere.

Icopal Entreprise scorer topkarakterer i undersøgelse!

568 kunder havde ordet i en stor tilfredsundersøgelse udført af et eksternt konsulenthus. Her blev vi målt og vejet på forskellige parametre, der er vigtige for os.

Icopal Entreprise kan sit kram! Hele 53,9 % af vores kunder svarede, at den vigtigste parameter, når de vælger tagentreprise firma, er teknisk kunnen og erfaring!