Klimavenlig tagdækning

Icopal Noxite taget er godt nyt for dig, som kører i bil og har fjernvarme, og som egentlig gerne vil bidrage til et renere miljø, men ikke helt ved hvordan.

Hver dag udledes der sundhedsskadelige NOx-partikler fra bilers udstødninger og kraftvarmeværkers skorstene. Noxite tag neutraliserer mængden af NOx-partikler. Faktisk kan et Noxite tag på 100 m2 neutralisere den mængde NOx-partikler, som en almindelig benzinbil udleder ved blot at køre 3.000 km om året. Og det bedste af det hele er, at det er solen, vinden og regnen som gør alt arbejdet. Helt enkelt og naturligt.

Du kan vælge et Icopal Noxite tag til både flade tage og tage med hældning.

NOx neutraliserings processen
NOx-partikler (kvælstofoxider) er skadelige for vores lunger, da de irriterer luftvejene, giver vejrtrækningsproblemer, nedsat lungefunktion og øger risiko for infektion i lungerne.

Overfladen på Noxite tagets membran er belagt med titandioxid, der virker som katalysator og omdanner NOx-partiklerne til uskadelig nitrat. Når solens ultraviolette stråler rammer taget med NOx-partiklerne, neutraliseres 85 % af NOx-partiklerne. Når det så regner, føres den nu ufarlige nitrat ned i jorden.

 

Grønne tage

Icopal Entreprise er eksperter i Grønne tage

Image
Gron