Tagrenovering

Selvom tagpap er et stærkt materiale, og mere fleksibelt end de fleste andre byggematerialer, påvirkes det også af vind og vejr.

Derfor skal det også vedligeholdes, og når der er gået mange år, skal det måske også renoveres. Og her får du en oplagt mulighed for at forbedre taget, når vi nu er i gang med enten merisolering, lysindfald eller miljøvenlige tagpapløsninger.

Vi hører ofte fra husejere, som har fået indbygget ovenlysvinduer ved renovering, at det har tilført deres hjem et helt nyt lys og varme i f.eks. et køkkenalrum! Et ovenlysvindue kan endda i de fleste tilfælde løfte husets udvendige æstetik.

Du kan også vælge at få lagt et miljøvenligt grønt tag med planter eller få udlagt et tag, med Noxite tagpap, som neutraliserer mængden af NOx-partikler. Vi fortæller dig gerne mere om alle mulighederne.

Icopal Entreprise udfører kun tagarbejder med egne uddannede tagdækkere. Vi har altid kun én gennemgående byggeleder tilknyttet til hvert enkelt projekt, som tager sig af tilsyn, økonomi, planlægning, kvalitetssikring og den overordnede kontakt til dig.

Tagpap

Taget til alle tage.

Image
Aalborg